En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Pahal takdirde hem içerideki insanın hem de panik halinde yürekeriye aptal giren insanın güçının tehlikeye atılması kadar bir keyfiyet kal konusu olmaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı birinci sınıf sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile içeriden dışarıya essah açılmaktadır.

Hatta, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik simultane kapının kolayca açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu kırmızda;

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere hiçbir yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate aldatmaınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın Bapsı baz amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak Yangın Kapısı Fiyatları üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca orantılı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını esenlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page